Home

Welcome to your new site.

For more information about customizing your site check out learn.wordpress.com

Latest from the Blog

Tuttuja kylässä

Minulla on käynyt tuttuja kylässä viime kuukausina. Kummini Katri vietti viikonlopun Douarnenezissa maaliskuun lopussa. Äiti ja Akke-veli tulivat kylään pääsiäisloman alussa, ja isin kanssa vietin pääsiäisloman toisen viikon Kaakkois-Ranskassa. Läheisten näkeminen oli helpottavaa ja ihanaa. Tällainen tuttuus ja helppous tuli myös tarpeeseen kevään edetessä yhä pidemmälle. Kun näytin Katrille ja äidille kotikulmiani, tunsin olevani lomallaJatka lukemista ”Tuttuja kylässä”

Haahuilusta ja suurkaupungeista

Minua on viime vuodet häirinnyt se, että en ole osannut erottaa sitä, mitä minä haluan ja mitä ihmiset ympärilläni haluavat minun haluavan. Ajatus on pelottava, sillä en tahdo eräänä aamuna herätä ja huomata, että tärkeät valinnat elämässäni eivät olleet minun. Lähdin Ranskaan syksyllä myös siksi, että saisin etäisyyttä tuttuun ympäristöön, jonka vaikutteita omaan ajatteluuni enJatka lukemista ”Haahuilusta ja suurkaupungeista”

Vaikeuksista

Kirjoitin kauan sitten pöytälaatikkoon tekstin siitä, mitkä asiat täällä tuntuvat vaikeilta. Ajatusten julkaiseminen ei silloin tuntunut oikealta, sillä koronatilanne oli synkkä. Ei tuntunut hyvältä puhua omista pienistä murheistani valtavan kriisin keskellä. Sitten Venäjä hyökkäsi Ukrainaan, ja huoleni kutistuivat yhä pikkuruisemmiksi. Jossain vaiheessa päättelin, ettei riittävän oikeaa aikaa taida siis ikinä tulla. Yhden tärkeimmistä täällä oppimistaniJatka lukemista ”Vaikeuksista”

Get new content delivered directly to your inbox.